Sari la conținut

Invitați

Juriu

Ileana Bîrsan a absolvit Facultatea de Filologie din București și a urmat studii de film la Universitatea din Zürich. A semnat articole despre cinema în publicații precum TimeOut BucureștiBeWhere!, Dilema VecheObservator culturalLaPunkt.roTheChronicle.ro. Începând din 2009, participă ca lector în diverse programe de educație cinematografică. Este fondatorul filmikon, ateliere de educație cinematografică, și cofondator DokStation Music Documentary Film Festival. În prezent, este doctorand la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii și cronicar de film la revista Șapte Seri.

Manuel Toledo Otaegui s-a născut în Chile, dar locuiește în Rotterdam. Este designer independent și producător cultural. A lucrat pentru instituții precum TU Delft și The Urban Thin Tank din Zurich și Carcas. Din 2012 organizeaza Arqfilmfest in Santiago, Chile, primul festival de film de arhitectură din America Latină. Este fondatorul ArchFilmFest Londra, care a avut prima ediție în iunie 2016.

Dorin Ștefan este astăzi unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai arhitecturii românești. Din 1990 are propriul birou de proiectare D.S.B.A. („Dorin Ștefan Birou de Arhitectură”), fiind și membru fondator (din 1996) al Societății Arhitecților Români. În anul 2002 a fost comisar pentru România la Bienala de Arhitectură de la Veneția, a devenit profesor universitar și vicepreședinte al Ordinului Arhițectilor din România.