Sari la conținut

Open Call: Încotro? Concurs de design grafic UrbanEye

REGULAMENT apel concurs de grafică

Deadline extins: 24 octombrie

1. Generalități

Festivalul de Film UrbanEye invită publicul să participe la un concurs de grafică în care lucrările să caute un răspuns la întrebarea: ,,Cum ar putea arăta orașul tău peste 10 ani?”

Stilului grafic al lucrărilor este la alegerea participanților.

UrbanEye este un proiect al Asociației ARTA în dialog.

Prezentul Regulament este obligatoriu pentru toţi participanţii, fiind disponibil în mediul online, pe website-ul www.urbaneye.ro.

2. Condiții de eligibilitate

Lucrările pot fi înscrise în concurs de către orice persoană fizică, creatori independenți profesioniști sau amatori sau persoană juridică, atâta timp cât ei sunt deținătorii de drept al imaginii.

Un aplicant poate înscrie o singură lucrare în concurs.

Pentru a fi acceptată în concurs, fotografia trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– să răspundă temei concursului 

– grafica trebuie să se încadreze în maxim 20x30cm (grafica poate conține imagine și/sau text).

– să conțină logo-ul UrbanEye (disponibil aici)

– să aibă design monocrom sau în 2 culori

– să fie predată în format jpg, min. 200 dpi, iar câștigătorul să transmită în perioada 25-30 octombrie varianta PSD / PDF / EPS / AI / TIFF (cu layere)

– lucrarea să fie însoțită de o scurtă descriere

– să fie postată public pe pagina personala de Facebook sau Instagram

– utilizatorul să dea tag  în descriere și pe poza contului de Instagram @urbaneyefilmfestival sau paginii de Facebook https://www.facebook.com/UrbanEyeFilmFestival/ 

– postarea să includă hashtagurile #urbaneye #concursurbaneye2023 

– autorul să permită printarea lucrării pe materiale de promovare fizice ale Festivalului de Film UrbanEye

– membrii și colaboratorii „Arta în Dialog”, precum și rudele de gradul I ale acestora nu au dreptul să participe la concurs. 

3. Procedura de înscriere

Înscrierea în concurs este gratuită și se face exclusiv online prin postarea pe pagina personală de Facebook și Instagram

4. Procedura de selecție

Desemnarea proiectului câștigător va fi desemnat prin votul echipei UrbanEye pe 25 octombrie.

După încheierea procesului de jurizare, câștigătorii celor patru premii vor fi anunțați prin email și lucrările lor vor fi făcute publice pe platformele de comunicare site, pagina de Facebook/Instagram a Festivalului de Film UrbanEye.

Decizia finală este definitivă și nu poate fi contestată.

Câștigătorii celor 4 premii vor trimite materialele la rezolutie de min. 200 dpi, la adresa elvira@urbaneye.ro, până pe 30 octombrie, în urma confirmării din partea echipei UrbanEye.

5. Premierea

Realizatorului celei mai bune lucrări i se va acorda un premiu în valoare de 1.000 RON net și un abonament UrbanEye.
Se vor acorda și alte 3 mențiuni care vor câștiga câte un abonament UrbanEye Film Festival (valabil între 8-12 noiembrie 2023)

6. Dispoziții finale

Prin înscrierea în concurs sunt asumate următoarele:

– participanții își dau acordul în scris prin formularul de înscriere pentru a intra în etapa jurizării și prin acest acord înțeleg că organizatorul va publica fotografia pe canalele sale și ale partenerilor.

– prin participarea în acest concurs fiecare concurent garantează originalitatea lucrării sale și faptul că deține drepturile de folosire/ drepturile de autor ale oricărui fotografii înscris în concurs.

– organizatorul concursului nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la originalitatea lucrărilor participante, inclusiv a celei desemnate de către juriu ca fiind câștigătoare, această obligație, revenind exclusiv în grija participanților.

– organizatorul are dreptul de a descalifica orice Participant care nu respectă regulile Concursului sau în privinţa căruia există suspiciuni de fraudă cu privire la prezentul Concurs.

– organizatorul are dreptul de a modifica regulamentul oricând pe durata desfășurării concursului.