Sari la conținut

Scurtmetraje „Primul meu film documentar”

  • duminică, 8 noiembrie, 11:00
  • Facebook UrbanEye

Scurtmetrajele realizate de liceeni în cadrul atelierului Primul meu film documentar vor putea fi vizionate gratuit pe pagina de Facebook UrbanEye începând de duminică, 8 noiembrie, ora 11:00.

Primul meu film documentar constă într-o serie de cursuri practice destinate formării de abilităţi în domeniul cercetării de teren, documentării sociale, precum și în domeniul vizualului (tehnici și metode de filmat, editat și fotografiat) și vine în continuarea unui model de educație nonformală pe care Asociația Vira alături de partenerii săi l-a dezvoltat în ultimii sapte ani și care presupune implicarea activă a tinerilor în problemele comunității.

Detalii despre edițiile precedente se găsesc pe www.atelieredefilmdocumentar.ro

Atelierul Primul meu film documentar a avut loc pentru prima dată exclusiv ONLINE. Ediția 22 – UrbanEye 2020 este organizat în cadrul Festivalului de Film UrbanEye (4-8 noiembrie) de către Asociația Arta în Dialog și Asociația Vira și este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi de Ordinul Arhitecţilor din România din timbrul arhitecturii. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.