Sari la conținut

Atelier Spații și Realități Mixte

  • sâmbătă, 9 noiembrie, 14:00
  • CINETic

Vom explora noile teritorii aflate la convergența dintre spațiul real și spațiul virtual urmărind evoluția celor mai noi forme de comunicare definite de noile tehnologii.

Atelierul oferă o introducere în spectrul noilor tehnologii media cu precădere în realitatea augmentată, realitatea virtuală și mixtă precum și alte tehnologii conexe. Vor fi prezentate proiecte și aplicații demonstrative VR, AR, MR și instalații interactive realizate de studiouri și actori locali, precum și practici și metode utilizate în procesele de design și dezvoltare.

Workshopul se va desfășura în cadrul centrului CINETic, este coordonat de Augmented Space Agency și are ca invitați pe RIZI STUDIO și COLLIDER VISUALS.
…………….
Participarea la atelier este gratuită în limitat la un numar de maxim 30 de persoane. Pentru participare vă rugăm să completați formularul de înscriere până pe 8 noiembrie 2019.

Formularul de înscriere este disponibil aici:

Dată atelier : 9 noiembrie 2019
Interval orar: 14:00 – 19:00
Loc: Cinetic (Strada Tudor Arghezi 3B, Sector 2)

Evenimentul face parte din Festivalul de Film UrbanEye (www.urbaneye.ro)
Atelierul este organizat de: Asociația ARTA în dialog și Augumented Space Agency, în parteneriat cu Cinetic.
Invitați: RIZI STUDIO și COLLIDER VISUALS.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și de Ordinul Arhitecților din România, din timbrul arhitecturii.