Sari la conținut

Atelier De-a arhitectura „Îmi caut o casă”

  • sâmbătă, 10 noiembrie, 14:00
  • Institutul Francez

Vă aşteptăm duminică, pe 11 noiembrie ora 14:00, la atelierul De-a arhitectura pentru copii „Îmi caut o casă”. Atelierul are loc la Institutul Francez, în foaier, b-dul Dacia, nr. 77, Bucureşti.

Atelierul se concentrează asupra acelui moment în care cineva, singur sau în cadrul unei familii, ia importanta decizie de a cumpăra sau închiria o locuință. Se descoperă astfel, în fiecare dintre participanții la atelier, fie vocația unui vânzător, agent imobiliar, fie cea a unui cumpărător entuziast, pentru ca ambele echipe să fie îndrumate de către arhitecții facilitatori spre a înțelege procesul complex de căutare și alegere a unei proprietăți prin experiența jocului de rol.

Atelierul „Îmi caut o casă” este dedicat adolescenţilor de 12-15 ani şi este gratuit în limita a 20 de locuri. Înscrierile se fac prin formularul de aici: https://goo.gl/forms/aFhJdjUASoSGfRA93.

Atelierul este un eveniment conex al UrbanEye Film Festival 2018 şi face parte din proiectul „100 de ani de locuire în România” desfășurat de Arta în Dialog, MKBT: Make Better în parteneriat cu Asociația VIRA și Asociaţia De-a Arhitectura. Proiectul este finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.