Sari la conținut

UrbanEye 2021

Festivalul de Film UrbanEye 2021 va avea loc între 10 – 14 noiembrie, online

Într-o lume schimbată, unde atenția pentru spațiile pe care le locuim a devenit esențială, unde comunitățile cele mai apropiate de noi se dovedesc salvatoare atunci când libera circulație este restricționată, tema acestei ediții a festivalului se concentrează pe CERCURI. Oamenii din întreaga lumea trăiesc acum mai mult ca ori când în bule, în mici cercuri sigure, familiale, profesionale sau comunitare, pe care le decorează și le umplu în viața de zi cu zi. Dar ce se întâmplă atunci când aceste bule, care se îndepărtează tot mai tare una de cealaltă, se intersectează? Apar conflictele: sărăcie versus bogăție, progres versus conservatorism, nord versus sud. Cercurile se radicalizează. Cât timp vom putea trăi în bule paralele?

Proiecțiile vor avea loc pe Eventbook.ro.

Festivalul de Film UrbanEye este un proiect al asociaţiei ARTA în dialog co-finanţat de Ordinul Arhitecţilor din România din timbrul arhitecturii.

Parteneri: Institutul Cervantes București, Ambasada Republicii Federale Germane în România, de-a arhitectura, Asociația Vira.

Parteneri media: Radio Guerrilla, igloo, Revista Zeppelin, Cărturești, Munteanu.