Sari la conținut

[ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHIS] OPEN CALL pentru expoziția Understanding Design

Vă invităm să înscrieți proiecte de design (de obiect, arhitectură, urban etc.) pentru expoziția UrbanEye | Understanding Design | 4 – 5 noiembrie| București.
Cine, de ce și cum se lucrează la un proiect românesc de design, de la concept până la realizare? Acestea sunt întrebările pe care ni le-am pus pentru ediția din anul acesta a UrbanEye Film Festival. Credem că este momentul să explorăm de unde provine creativitea prin deconstrucția procesului de design. Vă invităm să o facem împreună la expoziția nu doar de produse, ci de proces al creativității: Understanding Design.
Pentru selecția proiectelor vor fi apreciate :
– Conceptul
– Originalitatea proiectului
– Originalitatea prezentării produsului alături de procesul de creație și execuție. Încurajăm prezentarea lor prin metode cât mai creative și interactive (multimedia, mixed-media, VR, augmented reality, realizarea produsului la fața locului- limita este doar imaginația ta și posibilitatea de a construi expoziția)
Participarea este gratuită.
Dată limită pentru înscrieri: 25 iunie 2017.
Formularul de înscriere în competiție este disponibil aici.
Regulamentul competiției este disponibil aici.
Proiectul UrbanEye a fost inițiat în 2014 ca platformă de discuție prin intermediul filmului, pe tema arhitecturii și a orașului. A patra ediție a Festivalul de film UrbanEye este un proiect al asociației ARTA în dialog co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și de Ordinul Arhitecților din România din timbrul arhitecturii.
Pentru mai multe detalii:
www.UrbanEye.ro, www.dizainar.ro
Facebook: UrbanEye, Dizainar
Organizator:
1
Parteneri:
2
3
4
Proiect co-finanțat de:
6 5