Sari la conținut

Interviuri speciale cu invitații UrbanEye Film Festival 2018

Până la ediția a șasea a festivalului, care va avea loc între 6 și 10 noiembrie 2019, vă invităm să intrați în atmosfera UrbanEye urmărind o serie de interviuri cu invitații celei de-a cincea ediții.

Gamicipation

interviu cu Karsten Mihael Drohsel

Karsten Mihael Drohsel (game developer,urban artist, fondator al Impuls Büro Berlin) vorbește despre conceptul de gamicipation și modul în care poate implica cetățenii, autoritățile și beneficiarii acestuia.

The Disappearance of Robin Hood

intreviu cu Eduardo Klearjos Papanocolaou

Regizorul Eduardo Klearjos Papanicolaou vorbește despre modul în care a lucrat pentru documentarul  The Disappearance of Robin Hood, despre cum a fost construită povestea locatarilor și arhitecturii complexului Robin Hood.

Malul mării

interviu cu Miruna Dunu

Artistul vizual și regizorul filmului Malul Mării, Miruna Dunu, vorbește despre atracția față de arhitectura litoralului românesc, redarea ei în imagini bidimensionale și explorarea ei prin intermediul filmului.

Ioana Petrache despre proiectul No Man’s Land

Ioana Petrache descrie proiectul prin intermediul căruia Fundația PACT și partenerii pun în discuție locuirea informală și felul în care aceasta s-a dezvoltat și este reglementată în România.

Ana Maria Elian despre proiectul No Man’s Land

Ana Maria Elian vorbește despre scopul asociației MKBT în cadrul proiectului No Man’s Land și despre istoria extinderii locuirii informale și cauzele ei.